Bereikbaarheid Concordia

Concordia ligt in de wijk Pijlsweerd, ten noorden van de Utrechtse binnenstad. Voor de nodige voorzieningen hoef je dus echt maar een blokkie om. En hoe ideaal dat Utrecht zo lekker centraal in Nederland ligt! Van een dagje uit tot woon-werkverkeer, met zoveel opties en uitvalswegen, ben je overal in een handomdraai.

Met het openbaar vervoer

Gezien Utrecht Centraal een van Nederlands belangrijkste ov-aders is, kun je echt alle kanten op. Ongeacht waar je werkt of heen reist. Daarbij is het station de afgelopen jaren omgetoverd tot een OV-terminal, waar je makkelijk op de trein, sneltram of bus stapt. Of overstapt, want met een bushalte voor de deur is een ritje met lijn 3 naar het station zo gepiept.

Met de auto

Concordia is goed te bereiken met de auto. Via Oudenoord rijd je zo richting ontsluitingswegen en de ring. Vanaf daar ligt eigenlijk heel Nederland aan je voeten. Noord, Zuid, Oost en West, vanuit Utrecht kun je werkelijk alle kanten op.

Met de fiets

Utrecht groeit hard. En daarmee ook het aantal personen dat zich dagelijks per fiets door de stad verplaatst. De gemeente heeft daarom het fietsverkeer aangepakt en nieuwe fietsstraten, -paden en (gratis) -stallingen aangelegd. En ideaal: met zo’n vijf minuten trappen sta jij al op Utrecht Centraal. Eenmaal thuis stal je ‘m veilig in je eigen berging.

Nieubouw Concordia
Nieuwbouw Concordia
Nieuwbouw Concordia

Alles op wandelafstand

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar centraler wonen dan in Concordia kan haast niet. Eigenlijk zijn de auto en fiets hier overbodig want alles is op loopafstand. En met alles bedoelen we horeca, sportvoorzieningen, winkels en zelfs het station. Dat is wel heel lekker.

Iets vragen? Neem contact op
Wonen in Concordia? Bekijk de voorzieningen