Nieuwbouw in de binnenstad van Utrecht

25 januari '24

Oud, maar nieuw. Stads en bijzonder. Dat is Concordia in het centrum van Utrecht. Naast de iconische panden aan de Oudenoord start straks de eerste nieuwbouwfase van Concordia. Hier komen 5 moderne herenhuizen met grote glazen puien, 4 woonlagen én een kelder en met een zeer duurzaam energielabel. De 1e fase staat nu op de website. Lees meer over deze herenhuizen en hoe je straks in aanmerking komt voor een woning.

image alt

Eerste fase binnenkort in verkoop

Met de nieuwbouw in de binnenstad van Utrecht profiteer je van de stadsdynamiek voor de deur, maar alle rust en ruimte achter je voordeur. Op de pagina woningen zie je de eerste informatie over de 5 herenhuizen die in de 1e fase van Concordia in verkoop gaan. Abonneer je op de nieuwsbrief van deze eerste fase door op de pagina woningen je gegevens achter te laten bij het woningtype. Hoe eerder je dit doet, hoe groter je kans is op een woning

De komende tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar zijn over deze fase. De omschrijvingen, prijsbandbreedtes en kenmerken staan al op de pagina woningen. Binnenkort volgen ook de individuele woningen en hun plattegronden. Zodra de start van de verkoop zich aandient, zijn ook de contractstukken te vinden op de website.

Laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype en we houden je automatisch op de hoogte.

Naar woningen
image alt

Nieuwsbrief fase 1

Naar verwachting start de verkoop van fase 1 in het voorjaar van 2024. Belangstellenden voor deze fase ontvangen persoonlijk bericht wanneer de verkoop precies start. Abonneren voor de nieuwsbrief van deze nieuwe fase doe je door je gegevens achter te laten bij het woningtype op de pagina woningen. Let op! Ook als je al de algemene nieuwsbrief ontving, dien je je voor deze fase aan te melden om ook van fase 1 op de hoogte te blijven. De exacte data van de start van de verkoop en de inschrijfperiode volgen nog. Zodra de verkoop is gestart kan je je voorkeuren doorgeven om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een van de woningen. 

image alt

Financiële check

Een financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen in Concordia. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we namelijk of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze uploadmogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft als de verkoop is gestart. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw droomwoning in Concordia. Neem hiervoor contact op met een van de Rabobank adviseurs. Klik op onderstaande button voor het aanvragen van een financiële check bij de Rabobank. Je wordt dan uiterlijk binnen 24 uur gebeld door een adviseur van het nieuwbouwteam.

Financiële check aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat kan ik lenen? Naar financiering
Meer weten over Concordia? Naar de woningen