Alles dichtbij, dat is wonen in Concordia.

18 juni '24

Wonen met alle gemakken van nieuwbouw, maar dan wel in een bruisende stadsomgeving. Dat is wonen in Concordia. Het Utrechtse nieuwbouwproject Concordia wordt gebouwd aan de Oudenoord, op steenworp afstand van de Utrechtse binnenstad. Wist je dat je met 20 minuten lopen zelfs voor de Dom staat? In jouw nieuwe buurt is altijd wat te doen. Benieuwd? We nemen je mee.

Op loopafstand

In tegenstelling tot veel nieuwbouwprojecten woon je in Concordia midden in de stad. Zo kun je veel op loopafstand van jouw nieuwe woning vinden. Boodschappen doe je op de Amsterdamse straatweg, waar je op 5 minuten afstand een ALDI, Albert Heijn, Ekoplaza en een Kruidvat vind. Zo hoef je nooit ver weg voor je dagelijkse boodschap.

Verbonden met het hele land

Niet alleen de dagelijkse boodschap, maar ook alle OV-voorzieningen zijn in de buurt. Er is een bushalte voor de deur. En op minder dan 12 minuten lopen vind je Utrecht Station. Wonen in Concordia betekent altijd verbonden zijn met het hele land.

Nieuwbouw Concordia
Nieuwbouw Concordia
Nieuwbouw Concordia

Een avond uit te voet

Een avondje uit? Jij laat je fiets vanaf nu gewoon staan. Loop naar het Comedyhuis voor een avond cabaret. Bezoek een film bij Pathé Oudegracht. Of ga naar een concert in de Tivoli. Het mooiste van alles? Na afloop loop jij in minder dan 15 minuten weer naar huis. 

Culinair genieten in Utrecht

Culinair genieten kun je in de binnenstad als de beste. Begin de dag met verse koffie en huisgemaakte taarten bij café Ddadi. Gewoon bij jou om de hoek. Ga verder naar Teds voor een heerlijke All Day brunch. Sluit je dag goed af met een diner bij De Pomp in Utrecht. Dit bijzondere restaurant bevindt zich in een oud tankstation. 

De stad aan je voeten

Wonen in Concordia betekent de stad aan je voeten. Geniet van alle gemakken van het stadsleven, maar met alle gemakken van nieuwbouw. Een unieke kans. Meer weten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Locatiekaart Concordia
Wanneer start de verkoop? Naar planning
Meer weten over de locatie? Lees meer over Concordia