Appartementen en herenhuizen in fase 2

10 juli '24

De appartementen van Concordia fase 1 gaan als warme broodjes over de toonbank. Inmiddels staan alle appartementen van de eerste fase onder optie (aanmelden voor de reservelijst is nog mogelijk). We gaan daarom snel door naar de nieuwe fase! Fase 2 biedt ruime 3- en 4 kamerappartementen en prachtige herenhuizen aan. In totaal komen er in deze fase 21 nieuwbouwwoningen op loopafstand van het historisch centrum van Utrecht . Meld je aan voor deze nieuwe fase. De verkoop start na de zomer!

image alt

Fase 2 na de zomer in verkoop

Met de stadse dynamiek aan je voeten, geniet jij hier van de comfort en kwaliteit van nieuwbouw. In Concordia fase 2 gaan 17 diverse appartementen en 4 unieke herenhuizen in verkoop. Woon jij straks op deze bijzondere plek?

De komende tijd zal er steeds meer informatie beschikbaar komen over deze fase. Wil je alles over deze woningen lezen en op de hoogte blijven? Ga dan naar de pagina woningen. Meld je aan voor Concordia appartementen fase 2 en laat je NAW-gegevens achter bij jouw favoriete woning. Hoe sneller je je aanmeldt voor de nieuwsbrief specifiek voor deze fase, hoe meer kans je maakt op een woning. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer in fase 2, kijken we namelijk naar aanmeldduur en de financiële check. Let op! Ook als je al voor fase 1 aangemeld stond, dien je je opnieuw aan te melden voor de woningen van fase 1. Je aanmeldduur geldt expliciet voor deze fase.

Als je je gegevens hebt achter gelaten, houden wij je op de hoogte over de ontwikkelingen en de start van de verkoop van de appartementen en herenhuizen in fase 2.

Meld je aan voor fase 2

Hoe kom ik in aanmerking?

Abonneren voor de nieuwsbrief van deze nieuwe fase doe je door je NAW-gegevens achter te laten bij jouw favoriete woning van Concordia fase 2 op de pagina woningen. Ook als je van de vorige fase nieuwsbrieven ontving, dien je je voor deze fase aan te melden om ook hiervan op de hoogte te blijven. Naar verwachting start de verkoop in september 2024. Zodra de verkoop is gestart kan je je voorkeuren doorgeven om daadwerkelijk in aanmerking te komen voor een van de woningen. Inschrijven doe je dan via je Mijn Eigen Huis account. Wil je alles lezen over het verkoopproces?

Woning kopen
Meer nieuws lezen? Nieuwsoverzicht
Ook wonen in Concordia? Bekijk de woningen