De uitslag is bekend

9 juli '24

De uitslag van de toewijzing van de appartementen in Concordia fase 1 in Utrecht is bekend. Alle kandidaten zijn op de hoogte gebracht van de uitslag. In dit bericht lees je meer over het vervolgproces en of je nog kans maakt op een woning. Inschrijving gemist? Aanmelden voor de reservelijst is nog mogelijk.

Wel een appartement

Gefeliciteerd! Je hebt een appartement toegewezen gekregen! Bevestig je optie in je Mijn Eigen Huis account, je hebt hier 48 uur de tijd voor. Maak een keuze of je een afspraak wilt met de makelaar of geef aan dat je voldoende informatie hebt om het online koopproces te starten. Je kunt zelf kiezen of je langs de makelaar wilt, alles thuis zelf wilt doen of een combinatie van beide. Ongeacht je keuze is een optie vrijblijvend en kosteloos. Aan jou de keuze!

Geen appartement

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de hand van de toewijzingsprocedure. Je ontvangt automatisch bericht als je alsnog een optie toegewezen hebt gekregen. De actuele beschikbaarheid van de appartementen vind je op de pagina woningen. 

Inschrijving gemist?

De inschrijving gemist? Op de pagina woningen zie je de actuele beschikbaarheid. Is een woning vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen. Is een woning onder optie? Dan kan je je inschrijven als reservekandidaat. Klik op het winkelwagentje bij het bouwnummer, vul je gegevens aan en geef je voorkeuren door. Als een van jouw favoriete woningen vrij komt en er vanuit de reguliere inschrijving geen kandidaten meer beschikbaar zijn, worden de overige reservekandidaten aangeschreven. 

Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Welke appartementen zijn vrij? Bekijk de beschikbaarheid