In Concordia beleef je een nieuw hoofdstuk van de Utrechtse geschiedenis!

15 december '23

Er komt wat nieuws naar Utrecht… Te midden van de stadse bedrijvigheid, aan de Oudenoord vind je straks Concordia. Een bruisende plek waar oud, nieuw, wonen en recreëren elkaar ontmoeten. En dat allemaal met alle voorzieningen op loopafstand. Hier stap je de deur uit en ligt ‘het stadsie’ aan je voeten.

image alt

Een oude bekende

En met 'hier' bedoelen we de Oudenoord 330 - 370, bij velen bekend als het kantoorpand van verzekeraar Concordia. Het statige gebouw met uitgesproken ornamenten is al sinds 1940 een icoon in de buurt en geniet zelfs een monumentale status. Nadat de Hogeschool van Utrecht er jarenlang lesgaf, is het nu tijd om deze plek nieuw leven in te blazen met bijpassende nieuwbouw.

image alt

Alles om de hoek

Woon je in Concordia, dan ligt Utrecht aan je voeten. Je bevindt je ten noorden van de historische binnenstad en hebt alle stadse voorzieningen op steenworp afstand. Van bruisende horeca tot de bioscoop en van het theater tot station Utrecht Centraal. Maar ook bij het nieuwe café-restaurant, ofwel je nieuwe buur, klop je straks aan voor een goede kop koffie, ‘thuis’werkdag of avondje dineren. Kortom, hier geniet je volop van het leven én de stad.

Diverse woningtypes

In totaal telt Concordia straks 55 moderne nieuwbouwwoningen: een mix van kleine, middelgrote en royale woningen. Allemaal zijn ze hoogwaardig afgewerkt en van alle moderne gemakken voorzien. De grondgebonden woningen genieten van een eigen tuin, maar er komt ook een gemeenschappelijke binnentuin die groen wordt ingericht. Beide gebouwen krijgen zonnepanelen, gedeeltelijke vloerverwarming en goede isolatie. Dat is lekker wonen in Utrecht.

Up to date blijven over dit project? Schrijf je onderaan de pagina snel in voor de nieuwsbrief. Zo ben je er meteen bij om je aan te melden voor jouw favoriete woning(type)!  

Vragen? Veelgestelde vragen
Wanneer start de verkoop? Naar planning