Verkoop Concordia fase 1 gestart

26 juni '24

Het is zover: de verkoop van de appartementen in Concordia fase 1 is gestart! Dit is jouw unieke kans om op slechts een paar stappen van het centrum van Utrecht te wonen, in een modern comfortabel appartement in een historisch gebouw. Je kunt nu online maximaal 5 voorkeuren doorgeven in jouw persoonlijke account. Woon jij straks op deze bijzondere plek in Utrecht?

Alle informatie staat klaar

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten: de verkooptekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer. Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. Je kan maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Let op: per toekomstig huishouden is er één inschrijving toegestaan. 

Bekijk appartementen

Maak een account aan in Mijn Eigen Huis

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak dit dan nu snel aan, zodat je je woningvoorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot maandag 8 juli 10.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er gekeken naar de financiële check en indien er meerdere kandidaten een check hebben geüpload, wordt er gekeken naar de aanmeldduur.

Mijn Eigen Huis

Loop binnen bij de makelaar

Wil je graag toch even contact met het verkoopteam en zelf een flyer ophalen? Dat kan uiteraard ook. Je kunt de flyer afhalen en al je vragen stellen bij Punt Makelaars aan de Noorderstraat 8 in Utrecht. Je bent vanmiddag (26 juni) welkom tussen 17.00 en 19.00 uur.

image alt

Stads wonen vlakbij het centrum

In een appartement van Concordia fase 1 woon je toekomstbestendig, omringd met historische architectuur en op steenworpafstand van de oude binnenstad van Utrecht. In dit bijzondere nieuwbouwproject zijn nu prachtige twee- en driekamer appartementen te koop. 

Op de pagina woningen vind je alle informatie over deze fase. Ga naar jouw favoriete bouwnummer, voeg deze toe aan je voorkeuren en vul je gegevens aan. Zo kan jij in aanmerking komen voor één van deze woningen.

Vind nu jouw nieuwe thuis en wie weet ben jij de kersverse eigenaar van een woning op deze unieke plek in Utrecht! 

Naar de woningen
image alt

Financiële check

Zoals gezegd hebben kandidaten met een financiële check voorrang op kandidaten die geen check hebben ingeleverd als zij hetzelfde bouwnummer als voorkeur hebben. Met een financiële check toon je via je financieel adviseur of hypotheekverstrekker aan dat jij weet wat je kan lenen. Je kunt de financiële check uploaden in je account nadat je je voorkeuren hebt doorgegeven.

Meer lezen over of hulp nodig bij de financiële check?

Naar het artikel
Nu inschrijven? Naar de woningen
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen